Kontakt/Booking

Kontakt:

Happy Hormones, Happy body V/ Charlotte Larsen

Stefansgade 36
2200 København N

 

OBS OBS OBS SÆRLIGT I DISSE COVID-19-TIDER

I disse tider, er det vigtigt at du bliver hjemme hvis du på nogen måde mærke nogle af symptomerne på Covid-19, så giv mig besked så finder vi en anden tid til dig.

Hvis du er mest tryk ved at have dine egne lagner, pude og tæppe med så er du hjertelig velkommen til at medbringe disse. Blot giv mig besked, så jeg ikke reder briksen op.

Jeg kan desværre ikke tilbyde vand, the og kaffe som vanligt efter endt behandling, så medbring meget gerne din egen vandflaske (Jeg tror nu godt du må låne vandhanen ;-)).

Jeg overholder de hygiejniske principper, og spritter af efter hver klient, samt der er håndsprit og mulighed for at vaske hænder når du kommer til klinikken. For at undgå smittespredning, så mød op alene, og kom til din aftalte tid. Der er ikke mulighed for at vente i forrummet som vanligt.

Jeg lufter grundigt ud efter hver behandling, og skifter lagen.

Jeg har valgt IKKE at bruge mundbind, da jeg ikke behandler dig direkte på ansigtet, og heller ikke handsker, da det hygiejnisk er mere sikkert at vaske og spritte hænder grundigt før hver behandling. Hvis du er utryk ved dette er du velkommen til selv at have mundbind med. Men igen, hvis du udviser nogle symptomer på Covid-19, så bliv hjemme.

Komplementær hormonterapi sessioner, kan godt foregå over skype eller Zoom, hvis du er utryk ved at møde på .  Skriv i noten hvilken platform du foretrækker at benytte, så vil jeg sende en invitation til det space du har valgt!

Glæder mig til at byde dig velkommen.

I kærlighed Charlotte

Se om der er en tid i kalenderen der kalder på dig her:

 

 

Ved aflysning af sessionen mindre end 24 timer før, så hæfter du for 1/2 delen af beløbet. Ved udeblivelse hæfter du for hele beløbet.