Det siger klienterne!

Smukke Amanda skriver:

For et par mdr. siden gik jeg til Charlotte fordi jeg i årevis har døjet med hormonelle cysteagtige bumser på hage og kæbe.
Charlotte gav mig en times hormonel terapeut vejledning hvilket inkluderede kost vejledning og intrudukion til nye kosttilskud.
Jeg stoppede efterfølgende med at drikke kaffe, spise meget mindre sukker og skifte over til at følge hendes kostråd så tæt som det er muligt.
Og både min kæbe og min hage har aldrig et bedre ud!! det er fuodstændig fantastisk så meget mere dæmpet inflamationen er blevet og acnen er begrænset til en lille prik i ny og næ som forsvinder 10 gange hurtigere end før.
Charlotte er både afslappet og professionel i sin tilgang til terapien og har også fuldt forståelse for det ikke er muligt altid a leve 100% efter en stringent diæt.
tusinde mange tak til Charlotte! det har virkelig hjulpet mig meget ?

Mvh. Amanda

Skønne Cecilie skriver:

Charlotte er det kærligste menneske og vigtigst af alt en fantastisk behandler!  Jeg startede hos Charlotte i maj 2016, da jeg var stoppet på p-piller og ikke havde fået min menstruation i hele 3 måneder. Jeg havde hørt om zoneterapi, men tænkte først at det var noget vås. Efter 2 behandlinger, fik jeg min menstruation og i næste cyklus blev jeg gravid. Graviditeten gik desværre til grunde, og i den forbindelse nævnte Charlotte hendes forløb for mig.
Jeg synes, at det var utrolig fedt med et forløb som forenede det psykiske og fysiske, da den psykiske del spiller en lige så stor rolle i det at blive gravid. Jeg blev for alvor introduceret til meditation, og siden hen er jeg blevet rigtig glad for at meditere en gang imellem. Udover meditation, fik jeg min først BARS behandling, som var helt fantastisk, og fortsatte med zoneterapien.
Charlotte fik mig også til at tage en test omhandlende hormoner og kost. Jeg fik en utrolig fyldestgørende mappe med hjem med en specifik kostvejledning til lige netop mig. I mappen var der lækre retter, rigtig gode forklaringer og råd omkring alt lige fra “almindelig” mad til alternative kosttilskud. Jeg fulgte blot de råd, jeg selv følte jeg kunne overkomme.

Somme tider er jeg kommet grædende eller sur ind til en behandling, hvilket der uden tvivl har været plads til. Jeg har altid følt mig tryg og forstået hos Charlotte – og nå ja, så er jeg nu gravid i uge 28 med den dejligste lille dreng!