Behandlinger

Access BARS:

Er en blid, nænsom og afslappende kropsbehandling, der på skønneste vis afbalancerer dine hjernebølger, og du bliver afslappet, rolig og mere fokuseret. Under behandlingen rører jeg blidt ved 32 punkter på dit hoved. Hvert punk repræsenterer et overordnet område i dit liv.  Under behandlingen ligger du puttet under et tæppe på briksen, og jeg behandler dig på hovedet.  En behandling tager ca. 60 min.

Access consciousness kropsbehandling:

Der findes over 80 forskellige kropsbehandlinger, der hver især arbejder på forskellige områder af dit liv. Det er meget blide og nænsomme behandlinger, hvor jeg ligger mine hænder på forskellige steder på kroppen, og lader energien arbejde, Den kropsbehandling jeg behandler mest med er MTVSS, som er en helt vidunderlig behandling. Den er specielt god til den stressede, spændte krop. En behandling tager ca 90 min.

Access Facelift:

Er et energestisk ansigts løft. Jeg bruger kun mine hænder og energien. Det er ligesom de andre kropsbehandlinger i Access meget nænsom og blid.  En meget dynamisk behandling, der afspænder dine muskler i ansigtet og løfter din energi. En ren luksus skønheds behandling uden, kemi, nåle eller kirurgi. En behandling tager ca 90 min.

Komplementær Hormonterapi:

I den komplementære hormonterapi, arbejder vi på at finde frem til hvad det er der giver dig dine symptomer, så vi kan finde udaf hvorfor du har det som du har det. Principperne er fra functionel medicine, som ret beset handler om, at vi med mad, kan rette op på div. ubalancer og sygdomme. Vi skal bare lige sporer os ind på hvad det helt præcist er der trigger din krop. Vi kommer altså hele vejen rundt, og kigger ikke kun på symptomet, men går et spadestik dybere. Derfor vil du også modtage et spørgeskema, som er vores udgangspunkt for hvor vi skal bevæge os hen, samt hvilke vitaminer, mineraler, urter og kosttilskud der vil være de rette for dig. Vi er alle forskellige, og hvad der evt har virket på din nabo, er jo ikke sikkert hjælper på dig. Derfor er mine programmer 100% personlige, og lavet så de passer til dig, og hvor i livet DU er. Første session tager ca 1- 1 1/2 time og opfølgende tager omkring 1 time

Zoneterapi:

Er en gammel kinesisk behandling, hvor forskellige punkter på fødder og ben behandles. Hvert punkt repræsentere et organ, og hvert organ har en bestemt betydning. Zoneterapi er mere en 2000 år gammel og bygger på traditionel kinesisk medicin. Jeg behandler blidt efter princippet gentle touch, så hvis du er vant til at det gøre mega ondt at få zoneterapi, bliver du måske overrasket, når jeg går igang. Zoneterapi er rigtig godt til at skabe balance i kroppen. Jeg har gode resultater med at behandle for barnløshed, stress og hormonelle ubalancer. Derudover behandler jeg også spædbørn, baby og børn med kolik, fordøjelseproblemer og ørebørn. Og så holder jeg regelmæssigt baby zoneterapiworkshops, hvor jeg lære forældre at give deres guld denne fantastisk behandling.