Mamas og baby

Mamas og Baby

Her er lidt lækre ting til dig som nybagt mor, og til din baby. Sammen kan I deltage i mor/barn meditation eller på en baby zoneterapi workshop. Eller måske har I behov for kropsbehandling til igen at komme i balance? Kig og mærk hvad føles rigtig for dig og din baby!

Baby Zoneterapi:

Zoneterapi er yderst effektivt til de fleste baby ubalancer, såsom kolik, forstoppelse, øreproblemer og babymareridt. Spædbørn, tager rigtig godt imod, og behøver måske 3-4 behandlinger og så er problemet løst. Jeg har gennem min tid som zoneterapuet hjulpet mange spædbørn, og der findes ikke noget bedre, end at se en baby veltifreds og forældrene lettet, når ubalancen er rettet op igen. En behandling tager max 30 min, og foregår altid på babys præmisser!

Er du og din baby ikke klar til at tage ud i verden endnu? Så fortvivl ej, jeg kommer gerne til Jer. Cykler ud i København og Valby. Skriv en sms eller mail for en aftale.

Baby zoneterapi workshop:

På denne workshop lærer du selv, at give din baby zoneterapi. I de to timer der er til rådighed vil jeg vise hvordan man lindre og afhjælper de mest almindelige "babyproblemer", som f.eks forstoppelse. Og jeg vejleder dig grundigt i hvordan man arbejder med de forskellige zoner og hvordan trykket skal ligges. Du får en manual med hjem, så du kan fortsætte med at give din baby zoneterapi hjemme, uden du behøver at huske det hele i hovedet.Det hele foregår i et roligt og afslappet tempo, så alle kan være med. Der er tid og rum for at babyer kan være babyer. Så stress ikke hvis du måske synes din lille guldklump græder meget eller kræver flere måltider. Det er der taget højde for. Alt i alt skulle du gerne føle dig helt tryk ved at give din guldklump zoneterapi, når du har været på min workshop. Incl. Brunch
Næste workshop er:  Tirsdag d. 19/2  kl 10:30-12:30

Tilmeldning her:
Yes vi skal med

Derud over kommer jeg meget gerne ud i din mødre gruppe og holder en workshop.  Ring eller skriv til mig, så finder vi en dag. Der skal blot være mindst 4 deltager <3